Entwécklung an Uwendung vun Diamond Tools

Tools sinn Verlängerunge vu mënschleche Fäegkeeten an Heber fir sozial Entwécklung a Fortschrëtt ze förderen.An der Geschicht vun der mënschlecher Entwécklung spillen Tools eng irreplaceable Roll, a mat den Ufuerderunge vun héijer Effizienz an héijer Präzisiounsaarbecht ginn d'Produktiounstechnologiefuerderunge fir Tools ëmmer méi héich.

Virun 50 Joer hunn d'Leit gekämpft fir ze fannen wéi een den ustrengenden an ineffizienten Aarbechtszoustand vun der haarder a brécheger Materialveraarbechtungsindustrie verännere kann.Bis 1955 gouf syntheteschen Diamant fir d'éischte Kéier an den USA erfollegräich synthetiséiert, wat d'Basis fir d'Fabrikatioun an d'Promotioun vun Diamant-Tools geluecht huet an och vill Schwieregkeete gesuergt huet.D'Veraarbechtungsindustrie vun haarden a bréchege net-metallesche Materialien huet d'Dämmerung bruecht, an et ass eng epoch-making Tool Revolutioun an der mënschlecher Geschicht ginn.Seng Veraarbechtungseffizienz ass wesentlech méi héich wéi déi vun der Vergaangenheet.Mat sengen enestaende Leeschtungsvirdeeler sinn Diamantinstrumenter haut unerkannt ginn an dat eenzegt effektiv haart Tool.Fir brécheg net-metallesch Materialveraarbechtungsinstrumenter, zum Beispill, kënnen nëmmen Diamant-Tools superhard Keramik veraarbechten, an et gi keng aner Ersatzspiller.Diamant Schleifen Riedergi benotzt fir Zementkarbid ze schleifen a si 10.000 Mol méi haltbar wéi Siliziumkarbid.Duerch d'BenotzungDiamant abrasiveamplaz Siliziumkarbidschleifer fir optesch Glas ze veraarbecht, kann d'Produktiounseffizienz e puer Mol op Dosende vu Mol erhéicht ginn.De Service Liewen vun Diamanten polycrystalline Drot Zeechnen stierft ass 250 Mol méi laang wéi déi vun Wolfram Carbide Drot Zeechnen stierft.

243377395_101382165652427_1144718002223849564_n

Mat der kontinuéierlecher Entwécklung vun der China Wirtschaft, Diamant Handwierksgeschir sinn net nëmmen am Déifbau an Déifbau, Steen Veraarbechtung Industrie, Automobilindustrie, Transport Industrie, geologesch prospecting an national Verteidegungsindustrie an aner modern héich-Tech Beräicher benotzt, mä och an wäertvollt Steng, medezinesch Vill nei Felder wéi Instrumenter, Holz, Glasfaser verstäerkt Plastik, Steen Handwierker, Keramik a Komposit net-metallesch haart a brécheg Materialien entstinn stänneg, an d'sozial Nofro fir Diamanten Tools ass däitlech vun Joer zu Joer erop.

Wat d'Produktpositionéierung ugeet, ass den Diamantinstrumentmaart breet opgedeelt an e professionnelle Maart an en allgemengen Zweck Maart.
D'Ufuerderunge vum professionnelle Maart fir Diamanttools ginn haaptsächlech an de méi héije Viraussetzunge fir Leeschtungsindikatoren reflektéiert, dat ass, fir spezifesch Schneidausrüstung a spezifesch Schneidmaterialien, Diamanttools mussen verschidden technesch Indikatoren treffen wéi d'Schneideffizienz, d'Schneideliewen an d'Bearbechtungsgenauegkeet.Professionell Diamanttools representéieren nëmmen ongeféier 10% vun den Totalen Diamantinstrumentprodukter a punkto Ausgang, awer hire Maartverkaaf stellt 80% bis 90% vum Gesamt Diamanttoolmaart aus.

An den 1960er huet d'Diamant-Toolfabrikatiounsindustrie d'Leedung fir d'Industrialiséierung a séier Entwécklung an den entwéckelte Länner an Europa an den USA ze realiséieren.An den 1970er gouf Japan séier ee vun den dominante Spiller an der Fabrikatioun vun Diamantinstrumenter, a krut e kompetitive Virdeel mat senge relativ nidderegen Fabrikatiounskäschten.An den 1980er huet Korea Japan als Rising Star an der Diamant-Toolindustrie ersat.An den 1990er Joren, mam Opstig vun der China Fabrikatioun Industrie an der Welt, China d'Diamant Outil Fabrikatioun Industrie och ugefaang, a lues a lues staark Kompetitivitéit gewisen.No méi wéi zéng Joer Entwécklung, ginn et Dausende vun Diamant Tool Hiersteller a China, mat engem jährlechen Output Wäert vun méi wéi Et ass ee vun den Haapt Fournisseuren vun der internationaler Diamant Outil Maart no Südkorea ginn.

Mat China d'technologesch Akkumulation a Fortschrëtter an der Diamant Outil Fabrikatioun Industrie, Chinesesch Diamant Outil Firmen sinn elo voll kapabel vun Fabrikatioun mëttel- an héich-Enn Diamant Handwierksgeschir, an hunn bedeitend Käschten-Effizienz Virdeeler.Westlech Länner benotzt d'Technologie am Mëttel-bis-Héich-Enn professionnelle Maart ze monopoliséieren.gebrach ass.Den Trend vu chinesesche Diamantinstrumentfirmen, déi an de Mëtt-bis-Héich-Enn Maart kommen, ass entstanen.

Wat d'Produktarten ugeet, produzéieren chinesesch Diamant-Tool-Entreprisen haaptsächlech: Diamantsägeblieder, Diamantbohrer,Diamant Coupe Riederan Diamantschneider,Harz Diamant poléieren Padsan aner Produkter.Ënner hinne sinn Diamantsägblieder déi produktivst Varietéit vun Diamantinstrumentfirmen a China.

1-191120155JGc


Post Zäit: Februar-10-2022